Appareils et accessoires
Sweet breakfast bread
Prép. 15min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
egg plus 1 egg, beaten, for egg wash1
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour500 g
-
sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
131.9 mg
Protides
4.9 g
Calories
899.5 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
30.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Family burger pie
1h 25min
Italian sandwich Rolls
2h 45min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Plum Clafoutis
1h 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Pull-apart sunshine bread
40min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Pan de Sal
2h 20min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Brunch bread
1h 15min