Appareils et accessoires
Sweet breakfast bread
Prép. 15min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
Crumble topping
-
plain flour30 g
-
sugar20 g
-
unsalted butter cut into pieces25 g
Dough
-
egg plus 1 egg, beaten, for egg wash1
-
egg yolks2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
sugar50 g
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
milk150 g
-
plain flour500 g
-
sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
131.9 mg
Protides
4.9 g
Calories
899.5 kJ /
215 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
30.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Spinach and lemon cake
3h 45min
Cinnamon buns
3h 5min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Spiced lamb flatbread
2h
BBQ chicken pizza
1h 30min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Baked chicken pizzaiola
55min