Pasta with lentils and sausage

Pasta with lentils and sausage

3.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • carrots cut in pieces
    50 g
  • shallot (approx. 40 g), halved
    1
  • fresh basil leaves
    6 - 8
    1 tsp dried basil
  • olive oil
    30 g
  • raw pork sausages skinless and crumbled
    200 g
  • water
    700 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • salt
    ½ tsp
  • short dried pasta (See Variation)
    320 g
  • canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)
    200 g
  • balsamic vinegar (optionnel)
    10 g
  • ground black pepper
    3 - 4 pinches
  • fresh basil leaves for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 684.4 mg
Protides 23.2 g
Calories 2432.3 kJ / 581.3 kcal
Lipides 21.4 g
Fibre 7.4 g
Graisses saturées 5.1 g
Glucides 66.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations

Vous pourriez aussi aimer...