Appareils et accessoires
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Prép. 20min
Total 3h 30min
6 portions
Ingrédients
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
610 mg
Protides
4 g
Calories
724 kJ /
173 kcal
Lipides
15 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Shakshuka
50min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15min
Neapolitan Pizza
9h
Creamy Mushroom Truffle Soup
50min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1h 35min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Lemongrass Beef Salad
30min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3h