Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream

Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream

3.5 2 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 40min
6 portions

Ingrédients

Pea Pod Flans
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • water plus extra for baking
    700 g
  • fresh green peas with pods, trimmed
    1000 g
  • plain flour for dusting
  • cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
    150 g
  • olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ground nutmeg to taste
    1 - 2 pinches
  • medium eggs
    3
Yoghurt and Mint Cream
  • fresh mint leaves plus extra for serving
    5 g
  • lemon 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
    1
  • Greek yoghurt
    150 g
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 526 mg
Protides 14 g
Calories 1599 kJ / 382 kcal
Lipides 26 g
Fibre 8.4 g
Graisses saturées 10 g
Glucides 19 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...