Kalvekjøtt med poteter

Kalvekjøtt med poteter

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 2h 50min
4 porsjoner

Ingrédients

  • høyrygg fra kalv delt i strimler (4 cm) (se tips)
    650 g
  • maismel
    20 g
  • soyasaus
    60 g
  • løk, gul (ca. 150 g), delt i to
    1
  • olivenolje
    30 g
  • kjøttbuljongpaste (se tips)
    1 ss
  • vann
    500 g
  • poteter skrelt og delt i båter
    800 g
  • små sjampinjonger, ferske delt i tynne skiver (5 mm)
    400 g
  • tomatpuré
    20 g
  • rømme, alle typer (se tips)
    100 g
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • Worcestershire saus (optionnel)
    1 ts

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 2748.8 mg
Protides 33.6 g
Calories 2255 kJ / 536.8 kcal
Lipides 26.9 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 12.6 g
Glucides 37 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer