Appareils et accessoires
Panettone
Prép. 15min
Total 34h 25min
12 portions
Ingrédients
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
186.9 mg
Protides
7.7 g
Calories
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
52.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Christmas
25 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pears in red wine
3h 20min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Quince tart
1h 10min
Prune jam
55min
Bread and butter pudding
1h 15min
Fruit and nut muffins
30min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Apple strudel
1h 45min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Apple Strudel
1h 45min
Speculaas
1h
Sherry Panettone
5h 15min