Appareils et accessoires
Rum baba
Prép. 15min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
Baba
-
eggs8
-
white sugar50 g
-
salted butter cut into pieces160 g
-
dried instant yeast15 g
-
baker's flour450 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith1
-
water600 g
-
ground cinnamon1 - 2 pinches
-
honey60 g
-
white sugar250 g
-
white rum200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
167.5 mg
Protides
9.9 g
Calories
1703.3 kJ /
405.5 kcal
Lipides
16.5 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
8.4 g
Glucides
55.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Fish Ceviche
3h 25min
Cochinita Pibil
4h
Apple tart
1h
3Q Soft Bread
3h 25min
Beef "Burgundy"
40min
Potato goulash
1h
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Pulled pork burgers
4h 20min
Orange liqueur zabaglione
15min
Cha gio (spring rolls)
55min