Appareils et accessoires
Pork and porcini roulade
Prép. 45min
Total 5h 15min
8 portions
Ingrédients
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
203.2 mg
Protides
36.6 g
Calories
1108.6 kJ /
264 kcal
Lipides
12.6 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Placki (Thermomix® Cutter)
35 Min
Black Ravioli with Sea Bass
1 Std. 45 Min
Sous-Vide Osso Buco
12 Std. 40 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 Std.
Meringue Christmas Trees
3 Std. 40 Min
Dulce de Leche
7 Std. 35 Min
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 Std. 30 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 Min