Appareils et accessoires
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
Prép. 30min
Total 2h 30min
14 portions
Ingrédients
Dough
-
milk230 g
-
salted butter cut into pieces60 g
-
white sugar20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
plain flour500 g
-
salt1 tsp
Ricotta filling
-
ricotta (see Tips)500 g
-
white sugar50 g
-
dark chocolate chips80 g
-
candied citrus peel (see Tips)40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
275.6 mg
Protides
9.5 g
Calories
1210.5 kJ /
288.2 kcal
Lipides
10.8 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
6.4 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Three-milk cake
2h
Melting moments with strawberry cream
45min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Madurese chicken satay
1h 30min
Steamed Molotof
30min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Green onion flatbreads
55min
Kimchi butter
1h 10min