Appareils et accessoires
Falernum syrup
Prép. 20min
Total 48h 20min
800 g
Ingrédients
-
spiced rum350 g
-
fresh limes zest only, no white pith9
-
almonds100 g
-
star anise4
-
allspice berries6
-
cinnamon quills3
-
whole cloves3
-
dried bay leaves3
-
water350 g
-
raw sugar (see Tips)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 800 g
Sodium
112.1 mg
Protides
27.5 g
Calories
9969.6 kJ /
2382.8 kcal
Lipides
53.1 g
Fibre
36.1 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
297.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Facebook Live
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Sup Daging (Beef Slice Soup)
Pas d’évaluation
Almond biscotti
1h 10min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Nut butter dressing
5min
Stewed fruit compote
55min
Cevapcici
50min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Rose syrup
20min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
No-bake mango cheesecake
24h 20min