Suppe med kalkunkjøttboller og kikerter

Suppe med kalkunkjøttboller og kikerter

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 45min
4 porsjoner

Ingrédients

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • hvitløksfedd
    3
  • oregano, fersk kun blader
    2 kvister
  • kalkunkjøttdeig
    300 g
  • egg, medium
    1
  • tomatpuré
    40 g
  • brødsmuler, tørket
    35 g
  • havsalt
    2 ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • løk delt i fire
    100 g
  • olivenolje
    50 g
  • hvite kikerter, på boks drenerte, skylte
    450 g
  • vann
    800 g
  • kyllingbuljongpaste hjemmelaget
    1 ss
    2 kyllingbuljongterning (til 0.5 l), smuldret
  • chiliflak, tørket
    1 ts
  • grønnkål stilk fjernet, delt i strimler (ca. 5 cm)
    50 g
  • lime (optionnel) delt i båter, til pynt
    2

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 1.2 mg
Protides 32.8 g
Calories 2155.8 kJ / 515.3 kcal
Lipides 25.8 g
Fibre 9.8 g
Graisses saturées 6 g
Glucides 40 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer