Appareils et accessoires
Soyamarinert kylling med pak choy
Prép. 15min
Total 13h
8 porsjoner
Ingrédients
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk skrelt, delt i runde skiver (2 mm)10 g
-
brunt sukker80 g
-
soyasaus, mørk200 g
-
vegetabilsk olje20 g
-
kyllinglår, uten bein med skinn8
-
vann300 g
-
500 g brokkoli delt i buketterpak choy500 g
-
vårløk delt i tynne skiver, til pynt2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
1585.4 mg
Protides
35 g
Calories
2139 kJ /
511.3 kcal
Lipides
34.9 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kosemat
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation