Appareils et accessoires
Kylling katsu i karrrisaus med ris
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 porsjoner
Ingrédients
Kylling katsu i karrisaus
-
vegetabilsk olje25 g
-
hvitløksfedd3
-
løk (ca. 1 løk), delt i biter (2 cm)120 g
-
gulrøtter delt i skiver (1 cm)200 g
-
karripulver1 ss
-
hvetemel125 g
-
vann500 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)2 ts
-
honning20 g
-
japansk soyasaus15 g
-
garam masala½ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
panko paneringsmel100 g
-
egg1
-
kyllingbrystfileter, med eller uten skinn2
Dampet ris
-
ris, kortkornet350 g
-
vann900 g
-
havsalt1 ts
-
vegetabilsk olje til steking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
1465 mg
Protides
52.7 g
Calories
5199.5 kJ /
1238 kcal
Lipides
62.7 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
113.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Smak av Japan
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation