Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
TM6 TM5 TM31

Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto

4.6 ( 216 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g pine nuts
  • 40 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley cut in pieces
  • 60 g onion halved
  • 300 g butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g olive oil
  • 150 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 10 - 12 fresh sage leaves to taste
  • 600 g liquid chicken stock
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper or to taste
  • 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
  • 20 g unsalted butter diced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
623.3 kcal / 2607.9 kJ
Protides
25.3 g
Lipides
24.4 g
Glucides
70 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
6.7 g
Sodium
1106.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives