Balinese Betutu Chicken

Balinese Betutu Chicken

5.0 1 évaluation
Prép. 10min
Total 5h 35min
5 portions

Ingrédients

Betutu Paste
  • Indonesian yellow spice paste room temperature
    120 g
  • Indonesian red spice paste room temperature
    30 g
  • ground black pepper
    ¼ tbsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • red bird's eye chillies
    30 g
  • sand ginger
    4 cm
  • shrimp paste
    2 tsp
  • coconut oil
    1 tbsp
Betutu Chicken
  • whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed
    1
  • fresh kaffir lime leaves
    5
  • banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)
    1
  • water
    800 g
  • toasted peanuts unsalted (see tips)
    40 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 809 kcal / 3386 kJ
Protides 55 g
Lipides 61 g
Glucides 10 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 20 g
Sodium 1053 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...