
Appareils et accessoires
Balinese Betutu Chicken
Prép. 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingrédients
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
809 kcal /
3386 kJ
Protides
55 g
Lipides
61 g
Glucides
10 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
20 g
Sodium
1053 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Culinary Heritage
9 Recettes
International
International