Appareils et accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Prép. 1h
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1067.3 mg
Protides
29.8 g
Calories
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Lipides
31.5 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
12.6 g
Glucides
3.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Pas d’évaluation
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Pas d’évaluation
Mediterrane paprika's
Pas d’évaluation
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Rabarber, gember en citroen risotto
Pas d’évaluation
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Pas d’évaluation
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation