Appareils et accessoires
Omelet Caprese
Prép. 10min
Total 30min
6 portie
Ingrédients
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
414.9 mg
Protides
11.6 g
Calories
611 kJ /
146 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
2.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groente-Omeletten
30min
Balletjes met dadels en noten
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Ananas Dessert met Meringue
25min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Sushi tacos
1h
Express Aardbeien Dessert
5min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min