Appareils et accessoires
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Prép. 30min
Total 10h
16 porties
Ingrédients
Soezendeeg
-
water300 g
-
boter in stukken160 g
-
zout½ tl
-
suiker20 g
-
bloem240 g
-
eieren (± 6 middelgrote eieren)350 g
Sinaasappel custard
-
suiker140 g
-
sinaasappelschil (van ± 2 sinaasappels)2 el
-
volle melk1000 g
-
maïzena (zetmeel)100 g
-
eieren4
-
eierdooiers4
-
natuurlijk vanille-extract2 tl
Donkere chocolade
-
pure chocolade in stukken500 g
Opbouw
-
poedersuiker50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1461.1 mg
Protides
127 g
Calories
7574.8 kJ /
1810.4 kcal
Lipides
115.1 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
43.9 g
Glucides
56.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Buffet
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Advocaat
10min
Brownies
50min
Meringue spoken
12h 25min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10min
Chocolademousse
3h 20min