Appareils et accessoires
Finnbiff
Prép. 10min
Total 50min
4 porsjoner
Ingrédients
-
einebær tørkede4
-
solsikkeolje1 ss
-
løk delt i to1
-
hvitløksfedd2
-
ferske sjampinjonger delt i to, eller fire hvis de er store250 g
-
reinsdyrskav400 g
-
baconterninger150 g
-
timian, tørket1 ts
-
fløte100 g
-
salt pluss ekstra etter smak2 ts
-
geitost, myk type brunost, smuldret4 skiver
-
rømme, alle typer150 g
-
pepper, malt etter smak
-
persilleblader, ferske (optionnel) til pynt
-
tyttebær (optionnel) til pynt
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Sodium
0 mg
Protides
36 g
Calories
2155 kJ /
515 kcal
Lipides
35 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Norske matretter med Thermomix®
55 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation