Appareils et accessoires
Komle
Prép. 20min
Total 1h 15min
12 stykker
Ingrédients
-
vann3600 g
-
poteter, melne skrelt700 g
-
byggmel150 g
-
hvetemel100 g
-
salt3 ts
-
buljongterning (til 0.5 l) kjøtt eller grønnsaksbuljong3
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stykker
Sodium
601.1 mg
Protides
3.4 g
Calories
499.1 kJ /
119.3 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Norske matretter med Thermomix®
55 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kung Pao kylling
Pas d’évaluation
Tradisjonell østerriksk gulasj
Pas d’évaluation
Pulled pork burger
Pas d’évaluation
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Pas d’évaluation
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Pas d’évaluation
Pastasaus av skinke og purre
Pas d’évaluation
Biff i stout
Pas d’évaluation
Kroningskylling
Pas d’évaluation
Tandoori kyllingwraps
Pas d’évaluation
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Pas d’évaluation
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Pas d’évaluation
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Pas d’évaluation