Lapskaus

Lapskaus

5.0 4 évaluation
Prép. 20min
Total 1h 15min
4 porsjoner

Ingrédients

  • løk
    80 g
  • gulrot delt i 2
    100 g
  • persillerot delt i 3
    100 g
  • kålrabi i 4 cm x 4cm
    100 g
  • purreløk kun det hvite, vasket
    50 g
  • biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.
    500 g
  • nøytral olje
    10 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ½ ts
  • vann
    400 g
  • poteter skrelt, i biter
    400 g
  • oksebuljong terning (til 0,5 l)
    2
    2 ss kjøttfond, hjemmelaget, (se tips)
  • persilleblader, ferske (optionnel) til pynt
  • pepper, malt etter smak

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 porsjon

Sodium 2220.2 mg
Protides 31.6 g
Calories 1296.9 kJ / 310 kcal
Lipides 9.1 g
Fibre 5.1 g
Graisses saturées 2.8 g
Glucides 27.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer