Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Protides
- 43.9 g
- Glucides
- 13 g
- Lipides
- 23.4 g
- Graisses saturées
- 7.8 g
- Fibre
- 10.7 g
- Sodium
- 823.7 mg
Recettes alternatives
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1h 30min
Chicken cacciatore
50min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef "Burgundy"
40 Min