Appareils et accessoires
Warme aardappelen salade met de Peeler
Prép. 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optionnel) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optionnel) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
387.8 mg
Protides
4.7 g
Calories
775.2 kJ /
185.3 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Haver horchata
Pas d’évaluation
Fatayer met kaas en munt
2h
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Aardappelkoekjes
45min
300 g ui fruiten
Pas d’évaluation
Koffiedessert
15min
Gemarineerde paprika's
55min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min