Appareils et accessoires
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
Prép. 35min
Total 1h
2 portions
Ingrédients
Black Garlic Purée
-
black garlic100 g
-
apple juice70 g
Aubergine Miso Spread
-
sunflower oil50 g
-
aubergine diced (1 cm)200 g
-
miso40 g
-
tahini40 g
-
liquid vegetable stock40 g
-
ground cumin1 tsp
Aubergine Halves
-
aubergine1
-
sunflower oil3 tsp
-
fresh king oyster mushroom, pulled into individual strandshen of the woods mushroom pulled into individual strands250 g
-
unsalted butter diced2 Tbsp
Serving
-
edible flowers16
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
500 mg
Protides
8.5 g
Calories
1832 kJ /
444 kcal
Lipides
39 g
Fibre
7.8 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simon Rogan
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2h 20min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Pas d’évaluation
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30min
Risotto with Parmesan
40min
Butter with Gorgonzola and Roasted Garlic
1h 10min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1h
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Pas d’évaluation
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Onion Soup
1h
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h