Appareils et accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Prép. 30min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21.7 g
Calories
2710 kJ /
647 kcal
Lipides
33 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1h 50min
Karamelpoeder
1h
Asperge-watermeloen salade
40min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Rode kool met appel
1h 10min