Appareils et accessoires
Miso carbonara udon noedels
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)pecorino in stukken (2 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
lente-uien (optionnel) wit en groen deel, in stukken, en iets meer als afwerking30 g
-
ei1
-
eierdooiers3
-
witte miso (of shiro miso)25 - 30 g
-
melk50 g
-
gemalen zwarte peper3 snuifjes
-
verse udon noedels400 g
-
water om de noedels te koken
-
spekblokjes (2 cm)150 g
-
olijfolie15 g
-
sesamzaad (optionnel) als afwerking
-
gedroogde pepervlokken (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
924.8 mg
Protides
15.3 g
Calories
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
38.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade-Fudgecake
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Pas d’évaluation
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Kleverige sesamkip
40min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min