Appareils et accessoires
Karamel varkensvlees
Prép. 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
463.3 mg
Protides
30 g
Calories
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
10.3 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Vloeibare karamel
25min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Gezouten-Karamelijs
14h
Pekingeend
45min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Alpengratin
50min