Chicken and Chinese Sausage Rice
TM6

Chicken and Chinese Sausage Rice

4.4 (79 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
  • boiling water, to soak
  • 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
  • 40 g light soy sauce
  • 50 g oyster sauce
  • 20 g dark soy sauce
  • 1 tsp ground white pepper
  • 1 tsp sesame oil
  • 3 garlic cloves
  • 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
  • 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
  • 20 g vegetable oil
  • 360 g water
  • 30 g Shaoxing wine (optional)
  • ½ tsp white sugar
  • 350 g jasmine rice, rinsed
  • 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2495.5 kJ / 596.4 kcal
Protides
35.3 g
Glucides
61.2 g
Lipides
21.7 g
Graisses saturées
6.6 g
Fibre
1.5 g
Sodium
1239.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives