Appareils et accessoires
Vegan mini cheesecakes
Prép. 15min
Total 4h 30min
12 stuks
Ingrédients
-
rauwe cashewnoten210 g
-
warm water om te weken
-
ontpitte dadels170 g
-
gepelde walnoten100 g
-
kokosolie100 g
-
citroensap50 g
-
kokosmelk150 g
-
120 g ahornsiroopagavesiroop120 g
-
aardbeienconfituur200 g
-
water50 g
-
gemengde verse bessen naar wens (bv. frambozen, bramen)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
10.1 mg
Protides
5.2 g
Calories
1548 kJ /
370 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
10.8 g
Glucides
38.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan kaas
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Veggie regenboog pizza
Pas d’évaluation
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Vegan Bolognese
50min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min