Appareils et accessoires
Tomaat en Chili jam
Prép. 15min
Total 1h 15min
1 pot
Ingrédients
-
pruimtomaten in vier gesneden1000 g
-
teentjes knoflook10
-
verse gember gepeld, in schijfjes (2 mm)40 g
-
druivenpit olie40 g
-
verse rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stukken (2 cm)80 g
-
witte wijnazijn100 g
-
suiker200 g
-
zout2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
4727.5 mg
Protides
13.2 g
Calories
6001.1 kJ /
1434.3 kcal
Lipides
42.8 g
Fibre
14.6 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
263.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Lemon curd
20min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Pruimentaart
1h 30min
Ananaspakketjes
1h
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Mangochutney
1h 20min
Mallorcaanse vissoep
40min
Tomatenketchup
1h 15min