Appareils et accessoires
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)120 g
-
kerstomaten200 g
-
pijnboompitten en iets meer om te bestrooien30 g
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om te besprenkelen120 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 ¼ tl
-
water1200 g
-
droge pasta kort of lang (bv. penne, fusilli)320 g
-
200 g burrata, in stukkenmozzarella in blokjes (1-2 cm), of mini mozzarellabolletjes200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1473.9 mg
Protides
34.4 g
Calories
3739.1 kJ /
893.7 kcal
Lipides
55.2 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
16.8 g
Glucides
65.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Guacamole
5min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Gnocchi Tricolore
35min
Karamelijs
Pas d’évaluation
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Vegan moussaka
1h 50min
Pesto met basilicum
5min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min