Appareils et accessoires
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
676.9 mg
Protides
13.7 g
Calories
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Lipides
23 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
8.8 g
Glucides
51.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating (TM5)
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Piñarita
5min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Breakfast Burrito
50min
Pasta Salad with Salami
25min
Boozy Peach and Mint Iced Tea
2h 25min
Peppermintini
20min
White Russian
5min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Spaghetti alla Carbonara
30min