Appareils et accessoires
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1247.8 mg
Protides
14 g
Calories
1782 kJ /
425.9 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
63.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prawn and noodle stir-fry
25min
Couscous with Lamb and Vegetables
Pas d’évaluation
Wonton soup
1h
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Lasagne bolognese
2h 30min
Korean beef bowl
1h 10min
Classic beef burgers
1h
Korean Bo ssam
29h 20min
Stir-fry beef bowl
35min
Asian-style pork noodles
1h
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Nasi goreng
40min