
Appareils et accessoires
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
Prép. 30min
Total 2h 20min
6 portions
Ingrédients
Hazelnut meringue
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
caster sugar180 g
-
cream of tartar1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tip)300 g
-
fresh raspberries125 g
Caramel
-
hazelnuts, without skin toasted12
-
white sugar250 g
-
glucose syrup20 g
-
water1070 g
-
white vinegar50 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
-
micro mint to decorate
Infos nut. par 1 portion
Calories
614.7 kcal /
2571.7 kJ
Protides
6 g
Lipides
30 g
Glucides
85 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
12.4 g
Sodium
56.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Newsletter: July-Dec 2022
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande