Appareils et accessoires
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Prép. 10min
Total 24h 40min
30 pieces
Ingrédients
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
70 mg
Protides
3.1 g
Calories
285.4 kJ /
68.2 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Thai Volcano Spare Ribs
2 Std.
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Keine Bewertungen
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 Std. 25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Lala Clam Soup Meehoon
1 Std. 15 Min