Appareils et accessoires
Gekruide Marokkaanse linzensoep
Prép. 15min
Total 40min
2 porties
Ingrédients
-
uien gehalveerd75 g
-
olijfolie20 g
-
gedroogde gemalen gember½ tl
-
koriander, gemalen½ tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
paprika, zoet½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra to taste¼ theelepel
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¼ tl
-
cayennepeper, gemalen2 tl
-
nootmuskaat, gemalen2 snuifje
-
water380 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
rode linzen50 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zout volgens smaak1 snuifje
-
koriander, vers alleen de blaadjes, om te garneren1 - 2 takje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
459.6 mg
Protides
10.3 g
Calories
1130.5 kJ /
270.2 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
36.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Ramadan
20 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Caesar saladedressing
40min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Omelet van eiwit
35min
Curryworst en linzen
1h
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Indiase groentencurry
50min
Stevige linzenchili
50min
Linzensoep met spinazie
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Ezogelin Soep
1h 5min
Bulgur en rode linzensoep
50min