Appareils et accessoires
Basis kippenbouillon
Prép. 5min
Total 35min
1 portie
Ingrédients
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
3402 mg
Protides
65 g
Calories
2268 kJ /
540 kcal
Lipides
5 g
Fibre
11 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Vanillevla met rabarber
50min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Minestrone
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Koken van gierst
Pas d’évaluation
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Zeevruchtensoep
30min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min