Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Prép. 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Thai Cucumber Salad
15min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Beetroot Carpaccio
20min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Pears in Orange Syrup
30min
Cullen Skink
45min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3h 5min
Shredded Lamb ragù
1h 25min