Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)
TM6

Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM6)

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Strawberry Sorbet

  • 150 g caster sugar
  • 10 g lemon juice, freshly squeezed
  • 75 g ripe banana, cut in pieces
  • 500 g frozen strawberries

Pineapple Carpaccio

  • 1 fresh pineapple, peeled, cut vertically in 4-6 wedges
    (approx. 200 g each), core removed
  • fresh mint leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
667.9 kJ / 159.6 kcal
Protides
0.9 g
Glucides
41.5 g
Lipides
0.2 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
3.2 g
Sodium
2.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives