Appareils et accessoires
Carrot Rice
Prép. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
49 mg
Protides
9 g
Calories
1985 kJ /
474 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Cereal Prawns
30min
Char Kway Teow
25min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Snapper with Spiced Oil
25min
Stir fried broccoli and carrots
12min
Stir Fried French Beans
15min
Stir-fry Chayote
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min