Vegetable potato salad with chicken
TM5 TM6

Vegetable potato salad with chicken

4.3 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 300 g carrots, cut in pieces
  • 400 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
  • 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g frozen green peas
  • 350 g chicken breast, skinless, diced (1-1.5 cm)
  • ½ tsp ground pepper, plus extra to taste
  • 250 g iceberg lettuce, leaves separated
  • 150 g cream
  • 20 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
  • 10 - 15 g fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
  • 100 g fresh soybean sprouts (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
801 kJ / 192 kcal
Protides
15 g
Glucides
15 g
Lipides
7 g
Fibre
4.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives