Appareils et accessoires
Spelt pastry
Prép. 10min
Total 50min
500 g
Ingrédients
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
982.3 mg
Protides
31 g
Calories
8828.2 kJ /
2110 kcal
Lipides
167 g
Fibre
21.4 g
Graisses saturées
103.6 g
Glucides
140.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pastry
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Red velvet cake
2h 20min
Vegetable Massaman curry
45min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
30 second cupcakes
25min
Hidden veg sausage rolls
45min
Traditional Apple pie
1h 30min
Sabrina's honey bush bars
40min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45min
Zucchini cheddar slice
45min