
Appareils et accessoires
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
Prép. 10min
Total 1h
20 porcji
Ingrédients
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki250 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, w tym 400 g mocno schłodzonej, prosto z lodówki600 g
-
żelatyny w proszku3 łyżeczki
Infos nut. par 1 porcję
Calories
172 kcal /
719.8 kJ
Protides
1.7 g
Lipides
15.1 g
Glucides
8.2 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
9.3 g
Sodium
23.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

PYSZNE TORTY II
24 Recettes
Pologne
Pologne