Versions compatibles
Mus z czarnej porzeczki do tortów i deserów
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 łyżeczki żelatyny w proszku
- 5 łyżek wody
-
450
g czarnych porzeczek, świeżych
ou 450 g czarnych porzeczek, mrożonych - 120 g cukru
- gorąca woda, do rozpuszczenia żelatyny
- 250 g śmietany, 36% tłuszczu, mocno schłodzonej
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 427.2 kJ / 102.1 kcal
- Protides
- 1.1 g
- Glucides
- 12.3 g
- Lipides
- 5.9 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 7.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Tort z kremem Oreo® i czekoladowym dripem
14 Std.
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1h 10 min
Krem Oreo® do tortów
14 Std.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35 Min
Tort z musem z białej czekolady i żelką z mango
72 Std.
Żelka mango do tortów
3小时 25 分钟
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72 Std.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min
Biszkopt cytrynowy
4h