Appareils et accessoires
Spicy tuna dip
Prép. 5min
Total 5min
10 portions
Ingrédients
-
canned tuna in oil with chilli180 g
-
red onion cut into pieces40 g
-
garlic cloves2
-
water crackers55 g
-
tomato paste90 g
-
red wine vinegar20 g
-
Aleppo pepper or dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
sea salt¼ tsp
-
pitted Kalamata olives30 g
-
anchovy fillets (optionnel) in oil3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
194.5 mg
Protides
5.9 g
Calories
498.7 kJ /
119.2 kcal
Lipides
8.2 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
5.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Focaccia
3h
Zoodles with Broccoli Pesto
Pas d’évaluation
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Margarita
5min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Steamed tomato pesto pull apart bread
2h 5min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min