Appareils et accessoires
Chocolate mousse tart with pistachio paste
Prép. 35min
Total 4h 45min
8 portions
Ingrédients
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
pecans300 g
-
raw cacao powder50 g
-
maple syrup50 g
-
pistachio cream200 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces160 g
-
milk80 g
-
eggs5
-
white sugar50 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
213 mg
Protides
14.9 g
Calories
2806.6 kJ /
670.8 kcal
Lipides
51.8 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
11.8 g
Glucides
43.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pistachio
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Agedashi tofu
30min
Melting moments with strawberry cream
45min
Pickled red onions
1h 50min
BBQ Pulled Chicken
40min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Chicken Afritada
30min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Beetroot and horseradish relish
50min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min