Appareils et accessoires
Roasted fennel dip
Prép. 5min
Total 35min
10 portions
Ingrédients
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
98.5 mg
Protides
1.1 g
Calories
264.8 kJ /
63.3 kcal
Lipides
5.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Strawberry and ginger spritz mocktail
15min
Dairy-free coconut ice cream
Pas d’évaluation
Leek and cheese tart
1h 15min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Mushroom and kale risotto
55min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Creamed pāua soup
1h
Mushroom risotto
30min
Vegetarian nuggets
30min
Pumpkin Risotto
45min
Wimbledon strawberry fool
1h 15min