Baked salmon with spiralized zucchini

Baked salmon with spiralized zucchini

Pas d’évaluation
Prép. 15min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)
    800 g
  • lemons 1 x 1/2 cut into thin slices
    1 ½
  • skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)
    4
  • sea salt plus extra to season
    ½ tsp
  • fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish
    20 g
  • garlic cloves
    4
  • sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil
    100 g
  • ground cayenne pepper (optional)
    ½ tsp
  • water
    500 g
  • canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained
    1 can
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • ground black pepper to season

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 818.9 mg
Protides 43.4 g
Calories 2309.9 kJ / 552.1 kcal
Lipides 24.7 g
Fibre 13.6 g
Graisses saturées 5.4 g
Glucides 41.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...