Appareils et accessoires
Spiralized sweet potato curry rosti
Prép. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 gram
-
garlic clove3 - 4
-
spring onions/green onions roughly chopped40 g
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped1
-
fresh ginger cut into slices (2 mm)30 g
-
eggs2
-
gluten free cornflour20 g
-
white sesame seeds1 tbsp
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil to fry1 - 2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
515.8 mg
Protides
2.7 g
Calories
390.2 kJ /
93.3 kcal
Lipides
3.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Indonesian green spice paste
40 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Indonesian red spice paste
45 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min
Filo chicken pie
45 min