
Appareils et accessoires
Potato and Rosemary Focaccia
Prép. 10min
Total 2h 35min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Infos nut. par 1 portion
Calories
583 kcal /
2439.4 kJ
Protides
18.8 g
Lipides
11.1 g
Glucides
100.1 g
Fibre
4.4 g
Sodium
1090.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sheet Pan Dinners
9 Recettes
États-Unis
États-Unis