Appareils et accessoires
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter800 g
-
lemon juice of ½ lemon and ½ cut in slices (5 mm)1
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150-200 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150-200 g each)4
-
salt½ tsp
-
fresh parsley leaves cut in pieces, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (optionnel)½ tsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
469.7 mg
Protides
36.6 g
Calories
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Lipides
28.4 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
22.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Spiralize
25 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Keine Bewertungen
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Chicken and Pork Adobo
40 Min
Cheese Arepas
50 Min
Braised Beef Stew with Radish
2 Std. 25 Min